Universella gripar

Kraftig grip för sten- eller skräphantering, kan även användas för stockhantering.
Sjuarmsgrip som ger dig mer flexibilitet och hjälper dig att hantera de tuffaste jobben du gör!
Extremt robust tack vare material av hög kvalitet, lasthållningsventiler och ackumulator för högsta säkerhetsnivå.
Som alla DALA-GRIPENs DGU gripar – kommer universalgripen att vara din lojala partner i dina vardagsutmaningar!

  1. Hög spännkraft – käftar griper kraftfullt och snabbt för hög produktivitet. Formen på klorna möjliggör en smidig inrullning av klorna stjälkar. Griparna stänger också och lämnar en tight minimiöppning, föraren kan plocka och sortera även de minsta föremål. De förbikopplade käftarna stängs helt så att även tunna föremål kan hanteras med lätthet. Käftarnas form är sådan att greppet också tränger in i högar av rishögar eller timmerskräp. Käkarna består av slitstarkt Hardox-material.
  2. Varje led i en grip har en smörjnippel och självsmörjande bronslager med hög hårdhet på 160 Hb. Stiften är från högtrycksbeständigt krom-molybden stål. Griparna har kraftfulla cylindrar med tunga kolvar. Dubbla kopplingsstänger ger bra balans och mindre stress. En bukplatta skyddar cylindern underifrån.
  3. DGU grip kan utrustasas med alla de populäraste fästena som passar alla adaptrar. Fästet har en 5° vinkel som jämnar ut gripen och gör det lättare att montera på grävmaskinen.
  4. Finns med i 5 eller 7 klors utförande.

När du väljer en kraftig grip i DGU-serien är det viktigt att ta hänsyn till de specifika kraven för jobbet, de typer av material som ska hanteras och kompatibiliteten med befintliga maskiner. Kvaliteten och tillförlitligheten hos DGU-gripen hjälper till att säkerställa att gripen uppfyller dina förväntningar och presterar väl i krävande byggmiljöer.

DGU 20-5
DGU 20-7